Referenties

Studio Blique Terneuzen, Middelburg en Goes:

Ondernemer Frederike van Battum:
“Sinds de in gebruik name van Online Planning staan wij nog meer voor onze klanten paraat! Het uren administratiepakket leidt tot een veel lagere administratieve werkdruk, zowel voor onze bedrijfsleidsters als voor onszelf. Er ligt meer verantwoordelijkheid bij alle medewerkers. Planningen zijn altijd en overal in te zien. Makkelijk in gebruik.”

Spar van der Beek in Vuren:

Ondernemer BertJan van der Beek:
@Sparvanderbeek @Online_Planning zojuist met een glimlach mijn facturen van Online-Planning betaald! Geweldig programma! #rendement

Spar van Ommen in Sint Maartensdijk:

Ondernemer Arjan van Ommen:
@sparvanommen: @Online_Planning Veel succes op de @ContactaNL product verkoopt zichzelf. In de praktijk bewezen. #fan

Spar Minderhoud in Westkapelle:

Ondernemer Jaap Minderhoud:
“Wat een verbetering om op deze manier te plannen. De verlofaanvragen was altijd een berg werk voor ons, nu loopt alles vanzelf. Ook aan het eind van een periode totaliseren scheelt me een hoop tijd. Ik wil niet meer zonder.”

Spar Bracke in Zaamslag:

Ondernemer Jurgen Bracke:
“Als een van de eerste winkels die hiermee mocht werken heb ik het nog vrij lang laten liggen, pas 15 weken geleden ben ik er echt mee begonnen. Nu heb ik spijt dat ik niet eerder gestart ben met het werken met Online Planning, dit programma heeft mij op deze 15 weken al +/-€3500,- opgeleverd!”

Spar Bart de Buck in Hulst:

Ondernemer Bart de Buck:
“Eerste indruk: Duidelijk, eenvoudig en praktijkgericht. Ik heb de handleiding in 15 minuten doorgenomen en kan al soepel werken met het programma.”

Spar ter Schure in Giethoorn:

Ondernemer Sjaak ter Schure:
“De nieuwe release is een grote stap vooruit, vooral met de weekplanning de mensen die vrij zijn, staan nu duidelijk in beeld dit bespaart voor ons weer tijd. Het jaaroverzicht is ook mooi, deze hangt bij ons al in de kantine.”

Spar van Elk in Arcen:

Ondernemer Peter van Elk:
Online-Planning geeft ons een mooi inzicht in de planning en loonkosten.