Update naar aanleiding van stand op Spar beurs

15 februari hebben we als Online Planning ons gepresenteerd op de Spar voorjaarsbeurs. We hebben daar de kans gehad om met veel gebruikers te spreken en daar de nodige inspiratie opgedaan. Na afloop van de beurs hebben we een actielijst gemaakt met wensen vanuit de gebruikers. Sommige zaken hadden we al op de rol staan maar we hebben besloten om een aantal punten naar voor te halen.

In de nacht van maandag 27 februari zijn alle klanten van een update voorzien. Enkele nieuwe zaken:

  1. De weektotalen komen nu al in de huidige week beschikbaar. Voorheen kon dit pas als de week was afgesloten.
  2. Onder de rapporteren button vind u nu een overzicht met gewerkte uren per dag en per week. Tevens ziet u de contracturen, de rvu, de adv en de gewerkte dagen. U kunt dit overzicht uitprinten. Meerdere klanten vroegen hierom ivm opgave voor de verloning. Later dit jaar willen we dit automatisch koppelen met een aantal accountantskantoren maar we begrepen dat de nood hieraan hoog was. Dit is een tussenoplossing.
  3. In het planningscherm ziet u naast de kosten per week en uw budget een selector staan, voorheen was dit om te kiezen tussen kostprijsloon, brutoloon. Nu hebben we daar op verzoek ook een uren keuze aan toegevoegd. U kunt nu dus ook kiezen voor een uren budget indien u dat wenst. Uw gegevens blijven bewaard die u voorheen had ingevuld en als u de keuze weer veranderd ziet u deze weer terug in beeld.
  4. Als u op een dag klikt om te plannen ziet u nu achter de mensen staan hoeveel uren ze op contract hebben staan EN hoeveel uren ze deze week al ingepland staan. Dit geeft u meer kans om te sturen met ADV.